Van den Hoven Kunststoftechniek: Expert in Hi Macs kleuren

Volledige ontwerpvrijheid in alle vormen en kleuren. Dat is wat Van den Hoven Kunststoftechniek u biedt. En we voegen er nog extra functionaliteiten aan toe, zoals optimale hygiëne en bestandheid tegen vlekken. Dit zijn namelijk de unieke eigenschappen van Hi Macs. De Hi Macs kleuren en mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Hi macs kleuren vd hoven

Neem contact op

Wat is Hi Macs? De kunststof met de uitstraling van steen

Hi-Macs is een acryl composiet materiaal met de uitstraling van steen. Het heeft ongekende ontwerpmogelijkheden. Dankzij 75% acryl component is Hi-macs bij thermische behandeling namelijk goed vervormbaar. Onderdelen zijn daarnaast onderling nagenoeg naadloos verlijmbaar. Organische vormen en driedimensionale ontwerpen kunnen we daardoor moeiteloos realiseren.

Hi Macs kleuren: 55 opties!

Niet alleen in vorm, maar zeker ook in kleur is er met dit materiaal ontzettend veel mogelijk. We tellen wel meer dan 55 Hi Macs kleuren. Van effen fel geel en oranje tot zacht beige en grijs en alles daar tussenin. Zelfs deels doorzichtige soorten vallen in het Hi macs assortiment. Naast de verschillende kleuren kent Hi macs bovendien diverse steenlooks zoals marmer-, beton-, terrazzo- en vulcanolook. In de reeks van Hi macs kleuren is dan ook altijd dé kleur en dé structuur te vinden die bij uw ontwerp past.

Hi Macs kleuren én eigenschappen

Dankzij de unieke samenstelling van het materiaal zijn het niet alleen de hi macs kleuren, maar zeker ook de eigenschappen die dit materiaal veelzijdig maken. Het acryl composiet is bijvoorbeeld niet poreus en daardoor perfect geschikt voor toepassing in ruimtes waar hygiëne van belang is. Ook zorgt deze eigenschap ervoor dat vuil en vlekken geen kans krijgen. Hi macs wordt dan ook vaak toegepast in keukens en badkamers.

De veelzijdigheid van Hi Macs in keukenontwerpen

In keukens wordt Hi-macs veelal gebruikt voor de fabricage van aanrechtbladen. Juist hier komt de vuilafstotende eigenschap perfect tot zijn recht. Het leuke is dat uw aanrechtblad met gebruik van Hi macs alle vormen kan hebben. Traditioneel vlak en rechthoekig, maar ook in alle denkbare organische vormen. Dankzij de verscheidenheid aan Hi macs kleuren past het materiaal bovendien in iedere keukenstijl: van design tot landelijk en van retro tot modern. Niks staat u dus in de weg om een werkelijk uniek keukenontwerp te realiseren.

Hi macs kleuren werkplaats vd hoven

Neem contact op

Hi Macs kleuren en ontwerpen voor een stijlvolle badkamer

Ook in badkamers bieden Hi-macs kleuren en vormen optimale ontwerpvrijheid. U ontwerpt er de meest unieke wastafels, bladen en badkamermeubels mee. Een rond kastje in glanzend roze of een ovaal wastafelblad in een rustige beige marmerlook. Dankzij het solid surface oppervlak is het materiaal bovendien super hygiënisch en dus ideaal voor badkamerruimtes.

Maatwerk en technische expertise bij Van den Hoven

Wat het ontwerp voor uw keuken- of badkamermeubel of -blad ook is, Van den Hoven Kunststoftechniek maakt het waar. Als kunststofspecialist hebben we alle vaardigheden en technische apparatuur in huis om de meest uitdagende kunststof onderdelen te maken in alle mogelijke Hi macs kleuren en vormen. We bieden u ook graag wat voorbeelden ter inspiratie aan. Kom naar onze showroom en zie, voel en ervaar Hi-macs zelf.

FAQ: Veelgestelde vragen over Hi Macs kleuren en mogelijkheden

- Wat zijn de unieke kenmerken van Hi Macs?De unieke kenmerken van Hi Macs zijn de grote diversiteit in Hi Macs kleuren, de enorme ontwerpflexibiliteit en de duurzaamheid van het materiaal.- In welke kleuren is Hi Macs beschikbaar bij Van den Hoven?Er zijn wel 55 Hi-macs kleuren. Bij Van den Hoven Kunststoftechniek hebben we deze allemaal tot onze beschikking. Kom een kijkje nemen in onze showroom of neem contact op voor persoonlijk advies. We laten u de mogelijkheden graag zien.- Hoe onderhoud ik mijn Hi Macs aanrecht?Het onderhoud van uw Hi Macs aanrecht is eenvoudig. Met wat lauw water, eventueel met een zacht reinigingsmiddel, en een schone doek maakt u de oppervlakken moeiteloos schoon. Let wel op wanneer u zure stoffen op uw aanrecht morst, citroensap bijvoorbeeld of wijn. Deze stoffen moet u direct van uw aanrechtblad verwijderen om vlekken te voorkomen.- Is Hi macs duurzaam?Ja, Hi macs is een duurzaam materiaal. Het is grotendeels gemaakt van natuurlijke mineralen en gaat door zijn sterke eigenschappen extra lang mee.

2afbeelding overons home VandenHoven

Toeleverancier van kunststof onderdelen voor onder andere machine- en apparatenbouw. Met ons moderne machinepark en robot maken wij vrijwel ieder product.