Kunststof onderdelen laten maken? Van den Hoven staat voor u klaar!

Wilt u kunststof onderdelen laten maken? Van den Hoven is hét adres als het gaat om het maken van kunststof onderdelen voor o.a. de machinebouw en de apparatenbouw.

Persoonlijke, plezierige samenwerking

Kleine, flexibele organisatie

Wij denken in oplossingen

No-nonsens

Over Van Den Hoven

Van den Hoven is al meer dan 30 jaar toeleverancier van diverse technische producten en staat voor de volgende punten:

  • Veel toepassingsmogelijkheden
  • Van kleine oplage beschikbaar tot een grote partij
  • Leverbaar als totaalpakket

Al sinds 1993 staan een team professionals voor u klaar om u de toepassing te verschaffen waar u naar op zoek bent. Onze medewerkers bruisen van passie en liefde voor het vak, waardoor de materialen op nummer 1 staan. Door onze jarenlange ervaring zijn we werkzaam door heel Nederland en hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. In ons moderne machinepark kunnen we alle kunststof toepassingen waar u naar op zoek bent, voor u vervaardigen!

Mogelijkheden bij Van den Hoven

Van den Hoven is hét adres als het gaat om het maken van kunststof onderdelen. Zo levert Van den Hoven onder andere onderdelen voor de machinebouw en de apparatenbouw. De producten worden vervaardigd uit Nylon, POM, HMPE, PTFE en PMMA/PC.

We kunnen allerlei toepassingen voor u maken. Naast technische onderdelen voor o.a. de machinebouw en apparatenbouw leveren we ook halffabricaten, zoals bijvoorbeeld stalen platen of aluminium profielen. Verder leveren we ook Corian en Hi-Macs: de voordelen van kunststof in de uitstraling van steen. 

achtergrond videoheader home VandenHoven

Kunststof onderdelen laten maken? Vraag een offerte aan!

Hoe werkt het?

Wanneer u ons de opdracht geeft om voor u kunststof onderdelen te laten maken, gaan we op de volgende wijze voor u aan de slag! Heeft u een kant-en-klare tekening? Dan kunnen onze technische specialisten direct door naar het maken van een demonstratiemodel.

Heeft u nog geen tekening? Wij helpen u met het ontwerp en tekenen de technische onderdelen voor u uit. Onze robotmachine maakt een 3D model van het product dat u wilt laten maken zodat u precies weet hoe het er uit komt te zien. Onze professionele medewerkers doen hun uiterste best om u te voorzien van het kunststof waar u naar op zoek bent!

Vraag een offerte aan

Benieuwd geworden naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem nu direct contact op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken met u mee. We zien u graag bij Van den Hoven Kunststoftechniek!

CONTACTGEGEVENS

Lange Dreef 10a
4131 NH  Vianen Ut
» Routeplanner

Telefoon: 030 - 606 74 54
E-mail: info@vd-hoven.nl

2afbeelding service diensten home VandenHoven

Offerte aanvragen

Wilt u samenwerken? Stuur ons uw ideeën en wensen op; wij nemen contact op.