Designline home Van den Hoven

Kunststof onderdelen laten maken? Wij zijn er voor u!

Wilt u kunststof onderdelen laten maken? Dan bent u bij Van den Hoven aan het goede adres! Wij vertellen u graag meer over onze services

kunststof onderdelen laten maken oude meneer vdhoven

KUNSTSTOF ONDERDELEN LATEN MAKEN BIJ VAN DEN HOVEN

Van den Hoven is hét adres als het gaat om het maken van kunststof onderdelen. Zo levert Van den Hoven onder andere onderdelen voor de machinebouw en de apparatenbouw. De producten worden vervaardigd uit Nylon, POM, HMPE, PTFE en PMMA/PC. Lees hier meer over deze materialen. Dus wilt u kunststof onderdelen laten maken van bovengenoemde grondstoffen? Dan is Van Den Hoven uw toeleverancier! We kunnen allerlei toepassingen voor u maken. Naast technische onderdelen leveren we ook halffabricaten, zoals bijvoorbeeld stalen platen of aluminium profielen. Verder leveren we ook Corian en Hi-Macs: de voordelen van kunststof in de uitstraling van steen. Kunststof onderdelen laten maken doet u bij Van den Hoven!

KUNSTSTOF ONDERDELEN LATEN MAKEN: HOE WERKT HET?

Wanneer u ons de opdracht geeft om voor u kunststof onderdelen te laten maken, gaan we op de volgende wijze voor u aan de slag! Heeft u een kant-en-klare tekening? Dan kunnen onze technische specialisten direct door naar het maken van een demonstratiemodel. Heeft u nog geen tekening? Wij helpen u met het ontwerp en tekenen de technische onderdelen voor u uit. Kunststof onderdelen laten maken was nog nooit zo makkelijk! Onze robotmachine maakt een 3D model van het product dat u wilt laten maken zodat u precies weet hoe het er uit komt te zien. Onze professionele medewerkers doen hun uiterste best om u te voorzien van het kunststof waar u naar op zoek bent!

kunststof onderdelen laten maken boor vdhoven

OVER VAN DEN HOVEN 

Van den Hoven is al meer dan 30 jaar toeleverancier van diverse technische producten en staat voor de volgende punten:

  • Veel toepassingsmogelijkheden
  • Van kleine oplage beschikbaar tot een grote partij
  • Leverbaar als totaalpakket

Al sinds 1993 staan een team professionals voor u klaar om u de toepassing te verschaffen waar u naar op zoek bent. Onze medewerkers bruisen van passie en liefde voor het vak, waardoor de materialen op nummer 1 staan. Door onze jarenlange ervaring zijn we werkzaam door heel Nederland en hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. In ons moderne machinepark kunnen we alle kunststof toepassingen waar u naar op zoek bent, voor u vervaardigen!

Daarnaast heeft Van den Hoven ook het bedrijf Correnti opgericht! Dit bedrijf is speciaal voor de verwerking van het bovengenoemde Corian en Hi-Macs. Indien u op zoek bent naar kunststof interieurtoepassingen voor badkamer, keuken of andere interieurzaken bent u bij Correnti aan het goede adres! Klik hier om naar de website te gaan.

KUNSTSTOF ONDERDELEN LATEN MAKEN DOET U BIJ VAN DEN HOVEN!

Benieuwd geworden naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem nu direct contact op! Van den Hoven is gesitueerd in Vianen, aan de Lange Dreef 10. Wilt u een van onze medewerkers om advies vragen? Neem dan contact op via deze gegevens! Ook kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken met u mee. We zien u graag bij Van den Hoven Kunststoftechniek!

Neem contact op