hedaer over ons van den hoven kunststoftechniek
Designline home Van den Hoven

Over Van den Hoven Kunststoftechniek

Van den Hoven Kunststoftechniek levert al lange tijd maatwerk in kunststof. Onze ervaren medewerkers voeren in het moderne machinepark een scala aan kunststofbewerkingen uit. Ons personeel is leergierig, ontwikkelt zich voortdurend en voelt zich met elkaar verantwoordelijk voor het allerbeste eindresultaat voor iedere klant. 

Wij vergemakkelijken het proces van een klant door onze producten zonder hick ups op te leveren. Dat doen we door actief mee te denken. Ziet een medewerker een mogelijke verbetering, dan legt hij deze voor. Zo komt onze gespecialiseerde kennis u altijd ten goede. 

“Het doet ons plezier als wij een klant tegen een goede prijs op tijd zijn spullen kunnen leveren.”

Van den Hoven Kunststoftechniek bestaat al sinds 1993 en is in 2002 overgenomen door Matthijs Kluwer. Samen met een team van technisch personeel dat bruist van de ideeën en passie voor het werk, moderne machines en een mooie klantenkring door heel Nederland, is het bedrijf een samenwerkingspartner voor iedereen die kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel heeft. 

Speciaal voor de verwerking van Corian en Hi-Macs hebben wij Correnti opgericht. Dé partner op het gebied van technische producten en kunststof interieurtoepassingen voor keukens, badkamers en andere interieurprojecten. Correnti is erkend dealer en verwerker van de leveranciers Corian en Hi-Macs. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis en beschikken we over de juiste certificaten.

over ons van den hoven kunststoftechniek
sfeerfoto home VandenHoven