Hi macs keukenblad

Stelt u zich eens voor: een materiaal dat eruitziet als een prachtige steensoort, maar dat zo buigzaam en gemakkelijk te bewerken is als kunststof. Een materiaal dat uitermate geschikt is voor uw keuken. Een Hi Macs keukenblad voldoet aan deze bewonderenswaardige eigenschappen. Tijdens gebruik weerstaat het materiaal met gemak de potten- en pannendans tijdens het kokkerellen. Het keukenblad kan dus tegen een stootje.

Hi macs keukenblad

Neem contact op

Upgrade je keuken met een Hi Macs keukenblad 

Eens in de zoveel jaar is het weer eens tijd voor een upgrade van de woning. Nieuwe trends komen en gaan. Wat tien jaar geleden nog modieus was doet vandaag gedateerd aan. De keuken is een geliefde ruimte waar vakmensen hard werken om nieuwe ideeën en dromen vorm te geven. Misschien heeft u ook een nieuwe keuken op het oog. Het gebruik van steen geeft uw keuken een luxe aanzien, maar het is lastig te bewerken. Een Hi Macs keukenblad is dan een uitstekend alternatief.

Hi Macs keukenblad verkrijgbaar in 55 kleuren

Qua eigenschappen lijkt het Hi Macs keukenblad nog het meest op kunststof. Hi Macs is dus eenvoudig te bewerken omdat het niet alleen buigzaam is, maar ook prima te verlijmen is met andere materialen. Wilt u dat het keukenblad snel op maat gezaagd of gefreesd wordt? Geen probleem, de vakmensen van Van den Hoven klaren de klus snel en met zorg. Dat een Hi Macs keukenblad zich zo gemakkelijk laat bewerken betekent dan ook dat de mogelijkheden qua design bijna eindeloos zijn. Tel daarbij op dat het keukenblad in 55 verschillende kleuren te verkrijgen is ─ allemaal met dezelfde pracht en schoonheid van steen ─ en u beseft wat er allemaal mogelijk is.

Hi macs keukenblad werkplaats

Neem contact op

Hi Macs keukenblad laat zich prima bewerken

Niet iedere keuken is perfect rechthoekig uitgevoerd. Zeker monumentale panden hebben geen haakse hoeken. Dat maakt het perfect plaatsen van een traditionele keuken tot een uitdaging, wat de kosten alleen maar verder opdrijft. Behalve wat betreft het Hi Macs keukenblad. Wilt u rondingen of bochten in het keukenontwerp laten uitkomen in het uiteindelijke resultaat? Waar dit met steen praktisch onuitvoerbaar is laat Hi Macs zich eenvoudig vormen. Dit geldt trouwens ook voor de badkamer waar u Hi Macs toepast als u van een stijlvolle en tijdloze uitstraling houdt.

Hi Macs keukenblad, eenvoudig in onderhoud

Wanneer het Hi Macs keukenblad geïnstalleerd is merkt u hoe prettig het materiaal aanvoelt en hoe simpel het onderhoud is. Na het koken en afwassen reinigt u snel het vuilafstotende, vochtbestendige en niet-poreuze blad en blijven er geen ongewenste voedselresten achter. Dit maakt dat bacteriegroei vrijwel uitgesloten is, bij normale hygiënische gewoontes. Waarschijnlijk bent u regelmatig met een snijplank in de weer. Het is een fijne gedachte dat het Hi Macs keukenblad relatief krasbestendig is. Alles bij elkaar opgeteld heeft u met een Hi Macs keukenblad een duurzaam product in handen dat nog vele jaren meegaat.
Wilt u graag meer informatie of advies wat betreft kleurgebruik in uw keuken? Omdat de werkplaats van Van den Hoven in het centrum van het land zit, woont u wellicht in de buurt. Het loont zeker de moeite naar Nieuwegein te komen. Maak het tastbaar en laat u inspireren door de verschillende Hi Macs materialen, uitgevoerd in tientallen kleuren. De specialisten helpen u graag met uw keuken- of badkamerwensen.

2afbeelding overons home VandenHoven

Toeleverancier van kunststof onderdelen voor onder andere machine- en apparatenbouw. Met ons moderne machinepark en robot maken wij vrijwel ieder product.