Designline home Van den Hoven

Hi macs leverancier voor een interieur naar wens

Hi macs is een materiaal dat lijkt op kunststof en met een uitstraling van het materiaal steen. Dit betekent dat u de look van steen kunt creëren met een materiaal dat veel flexibeler is. Waar steen bijvoorbeeld niet buigzaam is, is hi macs dit wel. Dit betekent dat er veel meer opties zijn en u de stenenlook actief kunt doorvoeren in uw woning, kantoor, restaurant of iedere andere ruimte. Hoe kunnen wij als hi macs leverancier u hierbij helpen? Dat vertellen we u met dit artikel! Blijf vooral lezen.

hi macs machine

Hi macs; wat is het voor materiaal?

Het is super fijn dat wij als Van den Hoven hi macs  leverancier zijn en wij op deze manier uw interieur naar wens kunnen vormgeven. Maar wat is hi macs nu eigenlijk? Wanneer u dit duidelijk hebt, zult u begrijpen waarom wij zo’n fan zijn van het materiaal.

Hi macs is een materiaal dat qua eigenschappen lijkt op kunststof. En wij weten allemaal dat kunststof ontzettend veelzijdig is. Dit materiaal valt eenvoudig te bewerken. Zo kunnen wij het buigen, zagen, frezen, verlijmen et cetera. Dit zorgt voor oneindige mogelijkheden qua design. Al helemaal wanneer u weet dat er meer dan 55 kleuren beschikbaar zijn. Allemaal met de look van steen, maar de voordelen van een flexibel materiaal.

Verder is dit materiaal ontzettend hygiënisch, simpel in onderhoud, vochtbestendig, krasbestendig en duurzaam. Al met al materiaal dat tegen een stootje kan in iedere omgeving. Wij snappen wel dat het een populair materiaal is en denken zelfs dat het de komende jaren in populariteit blijft groeien!

Hi macs gebruiken in uw keuken

Dit materiaal gebruiken wij vaak in keukens. En dat is door de eerder genoemde voordelen geen gekke gedachte. Dit in combinatie met de vele kleuren die beschikbaar zijn, maakt het een fijn materiaal om mee te werken. Zo kunt u de keuken vormgeven geheel naar uw wens!

Nog twee redenen waarom u dit materiaal moet overwegen zijn:

  1. De strakke uitstraling die hi macs met zich meedraagt. Doordat het materiaal zo flexibel is, kunnen we iedere hoek meepakken. Van wasbak tot aan de spatwand en van keukenblad tot aan de plankjes in kastjes;
  2. Het materiaal is waterbestendig, vuilafstotend, makkelijk schoon te maken en kan tegen een stootje. Wel zo handig voor een ruimte die dagelijks gebruikt wordt.

Kleine sidenote, met dit materiaal moet u voorzichtig zijn wanneer het in directe aanraking kan komen met hoge temperaturen. Een quooker is daarom niet direct aan te raden. 

Hi macs materiaal in uw badkamer

Een andere populaire ruimte voor hi macs materiaal is de badkamer. Denk aan wasbakken, badkuipen, hi macs als wand, douchemuurtjes, douchebakken, wastafels et cetera. Doordat we het materiaal eenvoudig kunnen buigen, kunnen wij genoeg creatieve creaties bedenken voor uw badkamer. En dat allemaal in meer dan enkel het bekende witte sanitair. Ga voor de uitstraling die u wil. 

Mocht u toch voor een witte kleur willen, is dat geen probleem! Door de hoge kwaliteit van het product blijft wit ook echt jarenlang wit. 

hi macs duurzaam

Lang genieten met hi macs

Bent u klaar voor een nieuwe badkamer of keuken? Wij nodigen u graag bij ons uit. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats in Nieuwegein helpen wij u van a tot z. Van de wens tot het eindresultaat. Kies voor hi macs en ervaar jarenlang plezier.  Wist u trouwens dat wij  hi macs én Corian  leverancier zijn? Stel u vraag over het materiaal of vraag direct en snel een  offerte aan.

Neem contact op