Designline home Van den Hoven

Corian werkblad van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een werkblad van het kwaliteitsmerk Corian? Dan kunt u terecht bij Van den Hoven Kunststoftechniek, uw vertrouwde Corian leverancier. Wij leveren niet alleen, maar geven ook advies en bieden altijd uitstekende service. U kunt dus bij ons terecht voor de aanschaf van een Corian werkblad. Als u een Corian werkblad bij ons koopt, kunt u rekenen op een kwaliteitsproduct. Om dit te garanderen biedt de fabrikant van het materiaal een mooie garantie.

corian werkblad werkplaats

Corian werkblad koopt u bij Correnti

Speciaal om de kwaliteitsmerken Corian en Hi-Macs te verwerken, hebben wij Correnti opgericht. Met de nodige certificaten en al onze kennis en ervaring kunnen wij u zo heel gericht helpen bij de aanschaf van een Corian werkblad of andere producten van hetzelfde merk. Met deze jarenlange ervaring hebben wij onze professionaliteit ondertussen ook wel bewezen. Dat is de reden dat de fabrikant van Corian ons heeft uitgekozen als erkend Corian partner. En daar zijn we trots op.

Corian werkblad voor een aantrekkelijke prijs

Een Corian werkblad is stijlvol en netjes. We maken het van kunststof, waardoor we de prijs relatief laag kunnen houden. U verwacht misschien dat uw Corian werkblad er door dit materiaal goedkoop uit gaat zien, maar niets is minder waar. Wij kunnen het namelijk een mooie matte natuursteen look geven. Het ziet er dus uit als steen, maar heeft toch alle voordelen van kunststof. Dit betekent dat u hoge kwaliteit kunt verwachten, maar wel tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Corian werkblad op maat

Wij maken elke Corian werkblad voor u op maat. Omdat wij zo goed als naadloos kunnen verlijmen en buigen, is bijna elk ontwerp mogelijk. Laat uw creativiteit dus de vrije loop. Wij produceren uw Corian werkblad in onze werkplaats. Deze bevindt zich in Vianen. Aan de hand van uw ideeën en voorkeuren maken wij een professionele tekening. Vervolgens zorgen wij ervoor dat al uw wensen en ideeën werkelijkheid worden.

corian werkblad

Corian werkblad volledig naar wens

Al onze materialen zijn heel duurzaam en makkelijk te onderhouden. Hierdoor zijn ze zeer breed toepasbaar. De standaard dikte van het materiaal is 12 mm. Dit kunnen wij optisch breder maken zodat uw Corian werkblad uw gewenste dikte krijgt. Daarnaast is het mogelijk om meerdere werkbladen aan elkaar te verlijmen. Dit komt door de uitmuntende lijmeigenschappen.

Corian werkblad kleuren

Een Corian werkblad is in meer dan 50 kleuren beschikbaar. Deze zijn allemaal in verschillende prijsklassen onderverdeeld. Voor een Corian werkblad raden wij aan om voor lichtere kleuren te kiezen. Donkere kleuren slijten namelijk eerder. Dit maakt ze minder geschikt voor oppervlaktes die intensief worden gebruikt. Vraag een monster aan om erachter te komen welke kleur het beste bij uw Corian werkblad past. Zo krijgt u een mooi beeld van hoe de kleur er in het echt uit komt te zien.

Wilt u een Corian werkblad aanschaffen?

Bent u overtuigd van alle kwaliteiten en wilt u daarom een Corian werkblad aanschaffen? Dan maken wij die aan de hand van uw wensen netjes voor u op maat. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. Ontvangt u graag eerst wat meer informatie over het Corian werkblad of heeft u specifieke vragen, bijvoorbeeld over prijzen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van u!

Neem contact op