Designline home Van den Hoven

Corian kleuren voor de meest kwalitatieve kleuren

Corian is er voor iedereen die oppervlakken wil van goede kwaliteit. Door de stevigheid en hoge mate van hygiëne is het een zeer populair materiaal in huizen, horecagelegenheden en kantoorpanden. Naast kwaliteit wil het oog natuurlijk ook wat. Dus zijn er tientallen Corian kleuren ontwikkeld waaruit u kunt kiezen. Door het grote aanbod aan kleuren kunt u zorgen voor genoeg personalisatie van het Corian oppervlak. Benieuwd naar uw opties? Wij nemen u mee door de mogelijkheden die wij u bieden.

corian kleuren

Corian kleuren bepalen de uitstraling van het interieur

Corian is een ontzettend sterk materiaal. Hierdoor is het niet enkel geschikt voor huiselijke sferen, maar ook in hotels, restaurants et cetera. In dit soort omgevingen is het belangrijk dat de Corian kleuren matchen met de interieurstijl die u wil neerzetten. Gaat u voor casual chique? Of gaat u voor zinderend zwart? Naast de standaard kleuren, kunt u ook kiezen uit de meer gewaagde varianten. Heeft u wel eens nagedacht over:

  • Aurora, een kleur uit de zandfamilie met lichte spikkels;
  • Mahogany Nuwood voor een warme en houtachtige uitstraling;
  • Jade Onyx is een Corian kleur die zorgt voor een moderne ruimte die inspireert;
  • Dune Prima is perfect geschikt voor luxe sanitaire ruimtes in bijvoorbeeld een hotel.

Dit zijn slechts vier van de tientallen kleuren die wij u aanbieden. Online is het altijd lastig inschatten hoe een kleur er in het echt uitziet. Daarom raden wij u altijd aan om bij ons langs te komen en/of een proefstaal te kopen. 

Corian kleuren: een eigen ontwerp samengesteld door u

Ja er zijn veel Corian kleuren, maar bent u ook al bekend met alle design mogelijkheden? 

Corian is sterk materiaal maar desondanks eenvoudig te verlijmen en te buigen. Hierdoor zijn er uiteenlopende ontwerpen te realiseren. Wilt u een mooi keukenblad dat aan het einde naar beneden loopt? Geen probleem! Wilt u een pronkstuk in een vergaderzaal? Wij denken graag met u mee! 

Doordat de productie plaatsvindt in onze eigen werkplaats, kunnen we alles zelf realiseren. Bent u nieuwsgierig geworden? Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met ons op.

corian kleuren werkplaats

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Van den Hoven Kunststoftechniek levert maatwerk in kunststof. Niet geheel verrassend zijn wij al jaren trouwe leverancier van het kwaliteitsmerk Corian. Doordat wij een eigen werkplaats hebben in Nieuwegein, kunnen wij u persoonlijk begeleiden van A tot Z. Onze specialisten weten exact wat voor moois we kunnen creëren met Corian kleuren.

Vindt u het tijd voor een verbouwing bij u thuis? Heeft u een mooi kantoorpand dat u wil voorzien van een nieuw interieur? Of runt u een hotel/restaurant? Bij ons kunt u terecht voor keukenbladen, wastafels, ligbaden, wasbakken, exterieur, douchebakken, wanden en nog veel meer. Doordat het materiaal ontzettend veel mogelijkheden biedt, zijn de opties eindeloos. 

Klaar voor een uurtje brainstormen? Wij staan u graag te woord en leggen u meer uit over het materiaal en de Corian kleuren.

Van den Hoven Kunststoftechniek voor maatwerk in kunststof

Speciaal voor onze expertise in Corian hebben wij Correnti opgericht. Dit is uw partner op het gebied van badkamers, keukens en andere interieurprojecten. Ook met Correnti zijn wij erkend dealer. Al onze medewerkers beschikken over de juiste certificaten, kennis en passie voor de kunststoftechniek en staan u graag te woord. 

Wanneer mogen wij u helpen? Maak eenvoudig een afspraak via onze contactgegevens.

Neem contact op